Skip to content
Home » IMS – NIF

IMS – NIF

IMS – Akademiet Kickboxing og Bokseklubb benytter seg Idrettens medlemssystem utviklet av Norges Idrettsforbund.

IMS er et medlems og betalings system som blir brukt av frivillige idrettslag og organisasjoner.

Klubben administrere alle medlemmene og fakturaer, henvendelser ang dette kan rettes mot klubben på epost: okonomi@akbk.no

  • Eksisterende medlemmer: Klubben har sluttet å bruke Spond og flytter over til IMS. Alle eksisterende medlemmer blir flyttet over automatisk og får tilsendt e-faktura i nettbanken. Betalingen som er aktiv i Spond avslutter klubben for medlemmet. Her trenger du ikke å gjøre noe.
  • Nye medlemmer: oppretter “Idrettens ID” hos NIF for å melde seg inn klubben ved å trykke på link under. Ellers kan klubben sende ut en invitasjonslink via SMS eller epost.

https://www.idrettsforbundet.no/digital/ims/

Systemet sender ut e-faktura direkte til nettbanken til medlemmet. Avtalegiro kan opprettes i nettbanken om det er ønskelig. NIF har avtale med et firma som heter BuyPass AS som er en del av betalingsløsningen, dette navnet vil dukke opp i nettbanken. Samt kan faktura finnes i nettbanken din.

Både månedlig treningsavgift og årlig medlems kontingent blir fakturert via IMS/BuyPass AS

  • Månedlig treningsavgift er en beløp medlemmet betaler for at klubben skal driftes som dekker husleie, strøm osv. Prisen på dette er avhengig av medlemskapet.
  • Årlig medlems kontingent er et beløp alle medlemmer betaler en gang i året som klubben viderebetaler til Norges Kickboxing forbund og Norges Bokseforbund. Prisen er kr 450 for voksne og kr 100 for barn.