Lær Kickboxing i Trondheim

Kickboksing som sport er noe for både gutter og jenter i alle aldre.
Vi har flere forskjellige parti for alle aldere og ferdighetsnivå.

Som nybegynner behøver du ingen forkunnskaper

 Få en gratis og uforpliktende prøvetime, bestill i dag!

Vi tilbyr følgene parti:

Nybegynner
Jente trening
Videregående
Competition team (konkurranse)
Barn (6 til 12 år)
Ungdom (13 til 18 år)

Kickboksing er en ung kampsport som har sin opprinnelse fra USA på 1970-tallet, og kom ikke til Norge før begynnelsen av 80-tallet, da som sportskarate.

Dette utviklet seg, og ut i fra dette sprang det en fraksjon som formaliserte idretten, da med dannelse av Nasjonalt forbund i 1984. Siden den gang har idretten hatt en enorm utvikling i antall utøvere og omfang av sporten.

Kickboksing kan i dag utøves på mange forskjellige måter: Fullkontakt (disiplin full og K1), lettkontakt (disiplin lett og kicklight), pointfighting og musicalforms, som betyr at vi har en meget variabel og fleksibel trening, og utøvere kan selv velge hvilken form de ønsker å trene/konkurrere i.

Vi tar deg fra nybegynner til elite! Klubben har internasjonal kompetanse, høye lisenser på dømming og høy trenerutdanning. Vi har tilbud fra 6 år og oppover. Nedre aldersgrense for konkurranse er 11 år og lettkontakt kan utføres til det året en fyller 100 år. Fullkontaktdisiplinene (også boksing) har en øvre aldersgrense på 41 år.

Vi tilbyr kickboxing trening i grenene:

Fullkontakt
K1
Lettkontakt
Kicklight