Skip to content
Home » Treningstilbud » Kickboxing

Kickboxing

Kickboksing er en ung kampsport som har sin opprinnelse fra USA på 1970-tallet, og kom ikke til Norge før begynnelsen av 80-tallet, da som sportskarate.

Dette utviklet seg, og ut i fra dette sprang det en fraksjon som formaliserte idretten, da med dannelse av Nasjonalt forbund i 1984. Siden den gang har idretten hatt en enorm utvikling i antall utøvere og omfang av sporten.

Kickboksing kan i dag utøves på mange forskjellige måter: Fullkontakt (disiplin full og K1), lettkontakt (disiplin lett og kicklight), pointfighting og musicalforms, som betyr at vi har en meget variabel og fleksibel trening, og utøvere kan selv velge hvilken form de ønsker å trene/konkurrere i.

Kickboksing som sport er noe for både gutter og jenter i alle aldre. Nedre aldersgrense for konkuranse er 11 år og lettkontakt kan utføres til det året en fyller 100 år. Fullkontaktdisiplinene (også boksing) har en øvre aldersgrense på 41 år.

Vi tilbyr kickboxingtrening i grenene:

  • Fullkontakt
  • K1
  • Lettkontakt
  • Kicklight

Vi tar deg fra nybegynner til elite! Klubben har internasjonal kompetanse, høye lisenser på dømming og høy trenerutdanning. Vi har tilbud fra 6 år og oppover.

Mandag – Liten sal

Mandag – Stor sal

Tirsdag – Liten sal

Tirsdag – Stor sal

Onsdag – Liten sal

Onsdag – Stor sal

Torsdag – Liten sal

Torsdag – Stor sal

Fredag – Stor sal